Zonnig tuinfeest !

Het is weer een tijdje stil geweest op onze blog, tijd om nog eens wat van onze maaksels te laten zien.
Deze keer niet alleen naaiseltjes, maar heb ik ook met hout aan het knutselen geweest.

Begin augustus was het zover, ons meisje haar eerste feestje ..
We hadden besloten dat het een tuinfeest zou worden en Pinterest was een ware inspiratiebron.
Ik had het idee om een Limonadekraampje en een Bakkerijkraampje te maken, dit van enkele paletten die mijn lieve grootouders nog hadden liggen.
Normaal zijn dit de quality momentjes die ik had met onze papa, dan konden we uren in het kot naaikistjes maken, hout verzagen, … Deze keer was het jammer genoeg zonder hem. Ons mama was bang om me alleen te laten met de zaagmachine, dus nu was het een projectje van mij en de mama. En werken met de zaagmachine ging supergoed, ik had het dan ook van de beste geleerd..

De planken en balken op maat gezaagd, nu konden we alles aan de paletten bevestigen. Hiervoor kregen we de hulp nog van de broer en de vokke. Elks een deel nagels erin kloppen en de kraampjes zaten in elkaar.


Voor de schilderwerken kon ik op de hulp van Tessa rekenen, ons mama had de eerste laag al gezet en de afwerking werd door ons gedaan.
Ik ben geen wonder in het schrijven van mooie sierletters, dus het was een fijne verrassing toen ik zag dat mama en Evi de kraampjes nog helemaal afgemaakt hadden met schrijven van Limonadekraam en Bakkerij. De limonades zijn ook homemade. 🙂


Verder werd de tuin omgetoverd tot een geweldig decor voor het feestje van onze prinses.


Het desserten-buffet werd gevuld door heerlijke rijstpap, chocomousse en fruitsalade, gemaakt door de liefste moekes en Kim maakte de heerlijke cakepops, die ze in bloempotten gevuld met oase stak, waardoor ze super mooi gepresenteerd stonden! Paul maakte daarbovenop nog een lekkere taart.


Ik wilde ook nog graag een soort gastenboek en dit hebben we dan gedaan met een grote bokaal en leuke kaartjes, de kaartjes vond ik bij ‘den Action’, het zijn vierkante en langst 1 kant bedrukt, die ik in 2 heb gesneden.


Uiteraard kon een zelfgemaakte outfit ook niet ontbreken .. Voor ons Renske maakte ik een Grace jurkje van Emma en Mona, voor mezelf maakte ik een zelfgetekende lange jurk.


Het was ook ineens de moment voor ons 4-geslacht vast te leggen ..


Hier nogmaals een dikke dankjewel aan iedereen die ons geholpen heeft om van haar eerste feestje een groot succes te maken ! Wij hebben er alvast superhard van genoten !

 

Liefs,
Lynn

 

Advertenties

Een reactie op “Zonnig tuinfeest !

  1. wat een mooi verslag Lynn! Het was allemaal zo mooi gedaan, hoe jij allemaal op die ideetjes komt is mooi om te zien. Geniet ook van uw eerste dag op uw nieuwe werk he!!! XXX

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s